Bilten

Ukoliko želite primati novosti s Vugrovečkog web portala putem e-maila, upišite svoju e-mail adresu i sve objavljene novosti stizati će na Vaš e-mail prilikom objave na portalu.


E-mail:Anketa

Da li u Vugrovcu nedostaje sadržaja za djecu i mlade?

Da, naravno
Trebaju svoj prostor
Imaju dovoljno
Ne, imaju i previše


Rezultati ankete

Print link Povratni link

Autor: Snježana Prusec - Kovačić
Obajavljeno: 11/20/2012 9:20:58 PM

Događanja u 1.d razredu tijekom listopada

Događanja u 1.d razredu tijekom listopada

Događanja u 1.d razredu tijekom listopada 2012.

U tjednu  od 15. do 19. listopada  obilježavali smo  Dane kruha i zahvalnosti za plodove jeseni . Tim povodom u 1. d razredu organizirali smo razne aktivnosti od posjete pekarnici, pečenja peciva u školi, čitanja  prigodnih  tekstova, ukrašavanja razreda i bakine sobice plodovima jeseni, donošenje kruha, kolača i peciva koje su ispekle mame i bake , uključili smo se u akciju prikupljanja namirnica za pučku kuhinju ,pa sve do obilježavanja Dana jabuka.

U pečenju peciva pomogla nam je baka Ljiljana. Ona nam je pokazala što je sve potrebno da bismo ispekli pecivo: mlijeko, sol, šećer, germa, brašno i puno dobre volje. Stavili smo pregače, kuharske kape  na glave,  podvinuli rukave i pravljenje peciva moglo je početi.

Lijepo smo se zabavljali, mijesili, valjali i napravili razna  peciva: kiflice, štangice, pužiće, lepinje i  pletenice . Kuharica Branka ispekla je naša peciva, koja smo blagovali sutradan u školi, a neki su ih ponijeli i kućama.

Dan jabuka obilježili smo integriranim nastavnim danom na temu jabuka. U goste smo pozvali mamu Kasalo koja se bavi uzgojem jabuka, proizvodnjom soka i octa od jabuka, a donijela nam je i ukusne kolače od jabuka. Našlo se tu još i pekmeza od jabuka i kolača koje su pripremile ostale vrijedne mame. Na Satu razrednika razgovarali smo o zdravoj prehrani, o piramidi zdrave prehrane te i sami izradili  svoje piramide zdrave prehrane.

Razredna učiteljica Snježana Prusec-Kovačić, dipl.učiteljica RN


Samo registrirani odnosno prijavljeni korisnici mogu komentirati članak!
Komentari:
Nema komentara vezanih uz članak


Monitor

Zadnji registriran:
JASMINKA + ' ' + CARRIERO
JASMINKA CARRIERO

Sat

Trenutno vrijeme u Vugrovcu:

Prognoza

Trenutno podaci za vremensku prognozu nisu dostupni!

Zaboravili ste zaporku?

Ukoliko ste zaboravili zaporku, pošaljite nam e-mail adresu kojom ste se registrirali i zaporka će Vam odmah biti poslana putem e-maila.


E-mail:

Registracija novog korisnika

Kako biste sudjelovali u uređivanju web portala, u kućice ispod unesite svoje podatke: ime, prezime, e-mail adresu i zaporku te odaberite organizaciju koju želite uređivati.

Napomena: ukoliko želite uređivati npr. "KUD D.Domjanić", morate biti njihov član. Isto se odnosi na sve ostale organizacije, osim organizacije "Novinari" – u tu organizaciju spadaju svi koji nisu članovi nijedne od preostalih navedenih organizacija. Dakle, ako niste član niti jedne od navedenih organizacija koje djeluju u Vugrovcu, a želite uređivati Vugrovečki web portal, odaberite organizaciju "Novinari".

Putem e-maila dobiti ćete aktivacijski link kojim ćete potvrditi upisanu e-mail adresu i aktivirati Vaš korisnički račun za uređivanje portala.

Upozoravamo da će sve novosti neozbiljnog i uvredljivog sadržaja biti obrisane bez prethodne najave, a njihovi autori isključeni iz uređivanja portala.


Ime:


Prezime:


E-mail:


Zaporka:


Organizacija:

Prijava

Ukoliko ste registrirani korisnik i želite uređivati novosti na portalu, u kućice iznad unesite svoju e-mail adresu i zaporku. Upozoravamo da će sve novosti neozbiljnog i uvredljivog sadržaja biti obrisane bez prethodne najave, a njihovi autori isključeni iz uređivanja portala.

Profil korisnika
 

Za više detalja o korisniku posjetite njegov blog i saznajte sve što je napisao o sebi.

Blog >>>

Rezultati ankete

Da li u Vugrovcu nedostaje sadržaja za djecu i mlade?
Da, naravno: 139 glasova
Trebaju svoj prostor: 9 glasova
Imaju dovoljno: 5 glasova
Ne, imaju i previše: 11 glasova