Bilten

Ukoliko želite primati novosti s Vugrovečkog web portala putem e-maila, upišite svoju e-mail adresu i sve objavljene novosti stizati će na Vaš e-mail prilikom objave na portalu.


E-mail:Anketa

Da li u Vugrovcu nedostaje sadržaja za djecu i mlade?

Da, naravno
Trebaju svoj prostor
Imaju dovoljno
Ne, imaju i previše


Rezultati ankete

Print link Povratni link

Autor: Jasna Židak
Obajavljeno: 10/24/2012 10:18:34 AM

HUMANITARNA AKCIJA NA JARUNU

Povodom akcije ’’Think Green – Jarun 2012 ’’ u Zagrebu će se 27.listopada na Jarunu održati ekološko-humanitarna akcija u organizaciji Ronilačkog kluba ”RONITI SE MORA” i ”NATIONAL GEOGRAPHIC HRVATSKA”. 

Program održavanja ekološke akcije:

09:30 – Podjela poklon paketa svim sudionicima

10:15 - Otvaranje ekološke akcije

10:45 - Zajedničko fotografiranje svih sudionika

11:00 – Izjave za medije

11:20 - Početak prikupljanja sredstava za Centar za rehabilitaciju – (prodaja časopisa National Geographic Hrvatska, Scubalife, prodaja podvodnih fotografija, prodaja majica)

11:40 – 13:40 Čišćenje jezera Jarun kod regatne staze i mosta Univerzijade, okolice oko jezera i sadnja drveća,

17:00 - Zatvaranje eko akcije Think Green – Jarun 2012

10:00 – 17:00 Tijekom trajanja cijele akcije da ne ostanete gladni i žedni naši partneri Zagrebačke pekare Klara i Franck će se pobrinuti da se imate s čime okrijepiti, a KUD Dragutin Domjanić Vugrovec će uz tamburice i pjesmu predstaviti svoju tradicionalnu nošnju. 

Samo registrirani odnosno prijavljeni korisnici mogu komentirati članak!
Komentari:
Nema komentara vezanih uz članak


Monitor

Zadnji registriran:
JASMINKA + ' ' + CARRIERO
JASMINKA CARRIERO

Sat

Trenutno vrijeme u Vugrovcu:

Prognoza

Trenutno podaci za vremensku prognozu nisu dostupni!

Zaboravili ste zaporku?

Ukoliko ste zaboravili zaporku, pošaljite nam e-mail adresu kojom ste se registrirali i zaporka će Vam odmah biti poslana putem e-maila.


E-mail:

Registracija novog korisnika

Kako biste sudjelovali u uređivanju web portala, u kućice ispod unesite svoje podatke: ime, prezime, e-mail adresu i zaporku te odaberite organizaciju koju želite uređivati.

Napomena: ukoliko želite uređivati npr. "KUD D.Domjanić", morate biti njihov član. Isto se odnosi na sve ostale organizacije, osim organizacije "Novinari" – u tu organizaciju spadaju svi koji nisu članovi nijedne od preostalih navedenih organizacija. Dakle, ako niste član niti jedne od navedenih organizacija koje djeluju u Vugrovcu, a želite uređivati Vugrovečki web portal, odaberite organizaciju "Novinari".

Putem e-maila dobiti ćete aktivacijski link kojim ćete potvrditi upisanu e-mail adresu i aktivirati Vaš korisnički račun za uređivanje portala.

Upozoravamo da će sve novosti neozbiljnog i uvredljivog sadržaja biti obrisane bez prethodne najave, a njihovi autori isključeni iz uređivanja portala.


Ime:


Prezime:


E-mail:


Zaporka:


Organizacija:

Prijava

Ukoliko ste registrirani korisnik i želite uređivati novosti na portalu, u kućice iznad unesite svoju e-mail adresu i zaporku. Upozoravamo da će sve novosti neozbiljnog i uvredljivog sadržaja biti obrisane bez prethodne najave, a njihovi autori isključeni iz uređivanja portala.

Profil korisnika
 

Za više detalja o korisniku posjetite njegov blog i saznajte sve što je napisao o sebi.

Blog >>>

Rezultati ankete

Da li u Vugrovcu nedostaje sadržaja za djecu i mlade?
Da, naravno: 139 glasova
Trebaju svoj prostor: 9 glasova
Imaju dovoljno: 5 glasova
Ne, imaju i previše: 11 glasova