Bilten

Ukoliko želite primati novosti s Vugrovečkog web portala putem e-maila, upišite svoju e-mail adresu i sve objavljene novosti stizati će na Vaš e-mail prilikom objave na portalu.


E-mail:Anketa

Da li u Vugrovcu nedostaje sadržaja za djecu i mlade?

Da, naravno
Trebaju svoj prostor
Imaju dovoljno
Ne, imaju i previše


Rezultati ankete

Print link Povratni link

Autor: Njuškalo -
Obajavljeno: 9/26/2012 11:16:27 AM

Navihanke na Miholju

Navihanke na Miholju

Na tradicionalnom Vugrovečkom Miholju ove će godine po prvi puta nastupiti glazbeni sastav koji nam dolazi izvan granica naše zemlje. Radi se o popularnim Navihankama iz susjedne Slovenije. Djevojke iz Laškog djeluju već 11 godina. One su lijepe, one su mlade i ono najvažnije, one su glazbenice. Djeluju već 11 godina, a započele su kao petnaestogodišnje djevojčice. Uz nastupe u svojoj zemlji, do sad su svirale po Mađarskoj, Austriji, Njemačkoj i Italiji, a posebno su popularne na području našeg Zagorja. Kad nastupaju u Hrvatskoj, tada uz svoju prepoznatljivu glazbu, izvode najpopularnije hrvatske zabavne pjesme, kao i neke zagorske melodije. Posebno iznenađenje posjetiteljima na njihovim nastupima je polusatni show program u kojem plešu na najveće svjetske hitove, a najveća atrakcija svakako je izvođenje Cac-cana. Navihanke nastupaju ove subote, 29. rujna na Vugrovečkom Miholju pod velikim šatorom od  19 sati nadalje. Muškim posjetiteljima predlažemo prije dolaska uzeti neko sredstvo za smirenje. Dobru zabavu (i babe ostavite doma).


Samo registrirani odnosno prijavljeni korisnici mogu komentirati članak!
Komentari:
Nema komentara vezanih uz članak


Monitor

Zadnji registriran:
JASMINKA + ' ' + CARRIERO
JASMINKA CARRIERO

Sat

Trenutno vrijeme u Vugrovcu:

Prognoza

Trenutno podaci za vremensku prognozu nisu dostupni!

Zaboravili ste zaporku?

Ukoliko ste zaboravili zaporku, pošaljite nam e-mail adresu kojom ste se registrirali i zaporka će Vam odmah biti poslana putem e-maila.


E-mail:

Registracija novog korisnika

Kako biste sudjelovali u uređivanju web portala, u kućice ispod unesite svoje podatke: ime, prezime, e-mail adresu i zaporku te odaberite organizaciju koju želite uređivati.

Napomena: ukoliko želite uređivati npr. "KUD D.Domjanić", morate biti njihov član. Isto se odnosi na sve ostale organizacije, osim organizacije "Novinari" – u tu organizaciju spadaju svi koji nisu članovi nijedne od preostalih navedenih organizacija. Dakle, ako niste član niti jedne od navedenih organizacija koje djeluju u Vugrovcu, a želite uređivati Vugrovečki web portal, odaberite organizaciju "Novinari".

Putem e-maila dobiti ćete aktivacijski link kojim ćete potvrditi upisanu e-mail adresu i aktivirati Vaš korisnički račun za uređivanje portala.

Upozoravamo da će sve novosti neozbiljnog i uvredljivog sadržaja biti obrisane bez prethodne najave, a njihovi autori isključeni iz uređivanja portala.


Ime:


Prezime:


E-mail:


Zaporka:


Organizacija:

Prijava

Ukoliko ste registrirani korisnik i želite uređivati novosti na portalu, u kućice iznad unesite svoju e-mail adresu i zaporku. Upozoravamo da će sve novosti neozbiljnog i uvredljivog sadržaja biti obrisane bez prethodne najave, a njihovi autori isključeni iz uređivanja portala.

Profil korisnika
 

Za više detalja o korisniku posjetite njegov blog i saznajte sve što je napisao o sebi.

Blog >>>

Rezultati ankete

Da li u Vugrovcu nedostaje sadržaja za djecu i mlade?
Da, naravno: 139 glasova
Trebaju svoj prostor: 9 glasova
Imaju dovoljno: 5 glasova
Ne, imaju i previše: 11 glasova