Bilten

Ukoliko želite primati novosti s Vugrovečkog web portala putem e-maila, upišite svoju e-mail adresu i sve objavljene novosti stizati će na Vaš e-mail prilikom objave na portalu.


E-mail:Anketa

Da li u Vugrovcu nedostaje sadržaja za djecu i mlade?

Da, naravno
Trebaju svoj prostor
Imaju dovoljno
Ne, imaju i previše


Rezultati ankete

Print link Povratni link

Autor: Njuškalo -
Obajavljeno: 12/30/2013 3:58:37 PM

Održan Božićni koncert

Održan Božićni koncert

Božićnim napjevima iz raznih hrvatskih krajeva, te napjevom Jaslice jaslice ili u originalu Betlehem Betlehem Gradiščanskih Hrvata, u subotu (28.12.2013.) navečer u staroj školi vugrovečki KUD Dragutin Domjanić održao je božićni koncert. U prepunoj velikoj sali u koju nisu stali svi koji su željeli vidjeti izvedbe svih sedam sekcija vugrovečkog KUD-a bilo je doslovce natiskano petstotinjak posjetitelja. Svaka se sekcija predstavila folklornom točkom, a pedesetak folkloraša, od mladih do najstariji u zboru je pjevalo božićne pjesme s ukupno gotovo dva i pol sata programa. Koncertu su nazočili mnogi uglednici i dužnosnici na čelu sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem koji je svojim dolaskom, kao i mnogo puta do sad odao priznanje velikom i stučnom radu vugrovečkih fokloraša. Ali ne samo folkloraša, jer KUD Dragutin Domjanić, kao što i kaže naziv, kulturno je i umjetničko društvo, tako da od prije nekoliko godina društvo se bavi i razvojem umjetnosti. Već niz godina organizira likovne kolonije, od prije dvije godine u nazivu Likovni susreti Vugrovec. Tako je u subotu sat vremena prije početka koncerta u novostvorenoj galeriji na vugrovečkom farofu otvorena izložba slika eminentnih slikara akademičara čije su slike nastale na prošlogodišnjim i ovogodišnjim Likovnim susretima. Nazočne na ovoj prodajnoj izložbi humanitarnog karaktera pozdravio je potpredsjednik KUD-a, ujedno i ravnatelj vugrovečke OŠ prof. Vlado Vuger, a o umjetnicima i njihovim izložcima govorila je povjesničarka umjetnosti i voditeljica ovog umjetničkog dijela aktivnosti KUD-a Sanda Stojanov Bajzek. Izložba je humanitarnog karaktera i pomoći će najsiromašnijima našega kraja.

Fotografije na koncertu snimila Ivana Habek


Samo registrirani odnosno prijavljeni korisnici mogu komentirati članak!
Komentari:
Nema komentara vezanih uz članak


Monitor

Zadnji registriran:
JASMINKA + ' ' + CARRIERO
JASMINKA CARRIERO

Sat

Trenutno vrijeme u Vugrovcu:

Prognoza

Trenutno podaci za vremensku prognozu nisu dostupni!

Zaboravili ste zaporku?

Ukoliko ste zaboravili zaporku, pošaljite nam e-mail adresu kojom ste se registrirali i zaporka će Vam odmah biti poslana putem e-maila.


E-mail:

Registracija novog korisnika

Kako biste sudjelovali u uređivanju web portala, u kućice ispod unesite svoje podatke: ime, prezime, e-mail adresu i zaporku te odaberite organizaciju koju želite uređivati.

Napomena: ukoliko želite uređivati npr. "KUD D.Domjanić", morate biti njihov član. Isto se odnosi na sve ostale organizacije, osim organizacije "Novinari" – u tu organizaciju spadaju svi koji nisu članovi nijedne od preostalih navedenih organizacija. Dakle, ako niste član niti jedne od navedenih organizacija koje djeluju u Vugrovcu, a želite uređivati Vugrovečki web portal, odaberite organizaciju "Novinari".

Putem e-maila dobiti ćete aktivacijski link kojim ćete potvrditi upisanu e-mail adresu i aktivirati Vaš korisnički račun za uređivanje portala.

Upozoravamo da će sve novosti neozbiljnog i uvredljivog sadržaja biti obrisane bez prethodne najave, a njihovi autori isključeni iz uređivanja portala.


Ime:


Prezime:


E-mail:


Zaporka:


Organizacija:

Prijava

Ukoliko ste registrirani korisnik i želite uređivati novosti na portalu, u kućice iznad unesite svoju e-mail adresu i zaporku. Upozoravamo da će sve novosti neozbiljnog i uvredljivog sadržaja biti obrisane bez prethodne najave, a njihovi autori isključeni iz uređivanja portala.

Profil korisnika
 

Za više detalja o korisniku posjetite njegov blog i saznajte sve što je napisao o sebi.

Blog >>>

Rezultati ankete

Da li u Vugrovcu nedostaje sadržaja za djecu i mlade?
Da, naravno: 139 glasova
Trebaju svoj prostor: 9 glasova
Imaju dovoljno: 5 glasova
Ne, imaju i previše: 11 glasova