Bilten

Ukoliko želite primati novosti s Vugrovečkog web portala putem e-maila, upišite svoju e-mail adresu i sve objavljene novosti stizati će na Vaš e-mail prilikom objave na portalu.


E-mail:Anketa

Da li u Vugrovcu nedostaje sadržaja za djecu i mlade?

Da, naravno
Trebaju svoj prostor
Imaju dovoljno
Ne, imaju i previše


Rezultati ankete

Print link Povratni link

Autor: Njuškalo -
Obajavljeno: 11/23/2012 11:36:40 AM

Položen kamen temeljac za djećji vrtić

Položen kamen temeljac za djećji vrtić

Djećji vrtić se gradi u Vugrovcu. Nadajmo se da će biti i izgrađen nakon što je u četvrtak, 22. 11. 2012. položen kamen temeljac. Zabetoniral ga je osobno Miki Bandić prije nego što se zbetoniral s ostalom svitom uz janjetinu i mladi luk u prostorijama škole. U svakom slučaju jedna je to od najljepših vijesti u proteklo vrijeme za sve mlade Vugrovčane koji imaju malu djecu ili će ih u budućnosti imati. Radove koje izvodi poduzeće Teh-ing s 5 i pol milijuna kuna financira gradska četvrt Sesvete sredstvima iz tzv. Malih komunalnih akcija, a trebali bi biti završeni do kraja svibnja iduće godine. Dakle upisi za novu vrtičku godinu počet će na vrijeme. Dodatnih milijun i 100 tisuća kuna za opremanje vrtića izdvojit će grad Zagreb iz svog proračuna, ako se do tad sav novac ne potroši na predizbornu kampanju. Kad bude završen, vrtić će osnovati 3 do 4 grupe odnosno kapacitet je do 90 djece. Školsko igralište koje je uništeno izgradnjom vrtića bit će izgrađeno na prostoru iza sportske dvorane.


Samo registrirani odnosno prijavljeni korisnici mogu komentirati članak!
Komentari:
Nema komentara vezanih uz članak


Monitor

Zadnji registriran:
JASMINKA + ' ' + CARRIERO
JASMINKA CARRIERO

Sat

Trenutno vrijeme u Vugrovcu:

Prognoza

Trenutno podaci za vremensku prognozu nisu dostupni!

Zaboravili ste zaporku?

Ukoliko ste zaboravili zaporku, pošaljite nam e-mail adresu kojom ste se registrirali i zaporka će Vam odmah biti poslana putem e-maila.


E-mail:

Registracija novog korisnika

Kako biste sudjelovali u uređivanju web portala, u kućice ispod unesite svoje podatke: ime, prezime, e-mail adresu i zaporku te odaberite organizaciju koju želite uređivati.

Napomena: ukoliko želite uređivati npr. "KUD D.Domjanić", morate biti njihov član. Isto se odnosi na sve ostale organizacije, osim organizacije "Novinari" – u tu organizaciju spadaju svi koji nisu članovi nijedne od preostalih navedenih organizacija. Dakle, ako niste član niti jedne od navedenih organizacija koje djeluju u Vugrovcu, a želite uređivati Vugrovečki web portal, odaberite organizaciju "Novinari".

Putem e-maila dobiti ćete aktivacijski link kojim ćete potvrditi upisanu e-mail adresu i aktivirati Vaš korisnički račun za uređivanje portala.

Upozoravamo da će sve novosti neozbiljnog i uvredljivog sadržaja biti obrisane bez prethodne najave, a njihovi autori isključeni iz uređivanja portala.


Ime:


Prezime:


E-mail:


Zaporka:


Organizacija:

Prijava

Ukoliko ste registrirani korisnik i želite uređivati novosti na portalu, u kućice iznad unesite svoju e-mail adresu i zaporku. Upozoravamo da će sve novosti neozbiljnog i uvredljivog sadržaja biti obrisane bez prethodne najave, a njihovi autori isključeni iz uređivanja portala.

Profil korisnika
 

Za više detalja o korisniku posjetite njegov blog i saznajte sve što je napisao o sebi.

Blog >>>

Rezultati ankete

Da li u Vugrovcu nedostaje sadržaja za djecu i mlade?
Da, naravno: 139 glasova
Trebaju svoj prostor: 9 glasova
Imaju dovoljno: 5 glasova
Ne, imaju i previše: 11 glasova