Bilten

Ukoliko želite primati novosti s Vugrovečkog web portala putem e-maila, upišite svoju e-mail adresu i sve objavljene novosti stizati će na Vaš e-mail prilikom objave na portalu.


E-mail:Anketa

Da li u Vugrovcu nedostaje sadržaja za djecu i mlade?

Da, naravno
Trebaju svoj prostor
Imaju dovoljno
Ne, imaju i previše


Rezultati ankete

Print link Povratni link

Autor: Vladimir Vuger
Obajavljeno: 2/6/2013 9:36:21 AM

Školski list "ZVON" u digitalnom obliku!!!

Školski list "ZVON" u digitalnom obliku!!!

Dragi čitatelji!

 

Evo, izlazi još jedan broj Zvona. Prošla je gotovo cijela godina i puno se toga u međuvremenu dogodilo.

Od ove godine Školski list ZVON ne će više izlaziti u tiskanom obliku, već on prerasta u nešto novo, modernije, zanimljivije, odnosno izlazi u digitalnom obliku. Nove tehnologije, kao i nove generacije učenika zahtijevaju i nove ideje. Na taj način želimo približiti naš list učenicima, njihovim roditeljima i prijateljima. Ne smijemo zaboraviti i značajnu uštedu papira za tiskanje, o čemu naročito vodimo računa kao EKO škola. Sadržaji digitalnog školskog lista redovito se obnavljaju i ažuriraju, a u tome sudjeluju svi zainteresirani učenici i učitelji naše škole.

Materijale smo marljivo skupljali i obnavljali  tijekom cijele školske godine kako bismo vam u ovom broju Zvona mogli pokazati barem dio onoga što smo radili i čime smo se bavili na svim lokacijama naših škola (Kašina, Vugrovec, Prekvršje, Planina Donja).

U našem listu moći ćete pročitati više o natjecanjima, izletima, ekskurzijama, izvanučioničkoj i terenskoj nastavi, izvannastavnim i drugim aktivnostima u kojima su sudjelovali naši učenici, nastavnici i drugi djelatnici naših škola.

Život je naše škole vrlo bogat i raznovrstan, pun smijeha i zabave, a više o njemu ćete saznati ako pročitate stranice našeg školskog lista.

 

Školski list možete pronaći na adresi  www.os-kasina.com.hr

 

 

Čitajte i uživajte…

Samo registrirani odnosno prijavljeni korisnici mogu komentirati članak!
Komentari:
Nema komentara vezanih uz članak


Monitor

Zadnji registriran:
JASMINKA + ' ' + CARRIERO
JASMINKA CARRIERO

Sat

Trenutno vrijeme u Vugrovcu:

Prognoza

Trenutno podaci za vremensku prognozu nisu dostupni!

Zaboravili ste zaporku?

Ukoliko ste zaboravili zaporku, pošaljite nam e-mail adresu kojom ste se registrirali i zaporka će Vam odmah biti poslana putem e-maila.


E-mail:

Registracija novog korisnika

Kako biste sudjelovali u uređivanju web portala, u kućice ispod unesite svoje podatke: ime, prezime, e-mail adresu i zaporku te odaberite organizaciju koju želite uređivati.

Napomena: ukoliko želite uređivati npr. "KUD D.Domjanić", morate biti njihov član. Isto se odnosi na sve ostale organizacije, osim organizacije "Novinari" – u tu organizaciju spadaju svi koji nisu članovi nijedne od preostalih navedenih organizacija. Dakle, ako niste član niti jedne od navedenih organizacija koje djeluju u Vugrovcu, a želite uređivati Vugrovečki web portal, odaberite organizaciju "Novinari".

Putem e-maila dobiti ćete aktivacijski link kojim ćete potvrditi upisanu e-mail adresu i aktivirati Vaš korisnički račun za uređivanje portala.

Upozoravamo da će sve novosti neozbiljnog i uvredljivog sadržaja biti obrisane bez prethodne najave, a njihovi autori isključeni iz uređivanja portala.


Ime:


Prezime:


E-mail:


Zaporka:


Organizacija:

Prijava

Ukoliko ste registrirani korisnik i želite uređivati novosti na portalu, u kućice iznad unesite svoju e-mail adresu i zaporku. Upozoravamo da će sve novosti neozbiljnog i uvredljivog sadržaja biti obrisane bez prethodne najave, a njihovi autori isključeni iz uređivanja portala.

Profil korisnika
 

Za više detalja o korisniku posjetite njegov blog i saznajte sve što je napisao o sebi.

Blog >>>

Rezultati ankete

Da li u Vugrovcu nedostaje sadržaja za djecu i mlade?
Da, naravno: 139 glasova
Trebaju svoj prostor: 9 glasova
Imaju dovoljno: 5 glasova
Ne, imaju i previše: 11 glasova