Bilten

Ukoliko želite primati novosti s Vugrovečkog web portala putem e-maila, upišite svoju e-mail adresu i sve objavljene novosti stizati će na Vaš e-mail prilikom objave na portalu.


E-mail:Anketa

Da li u Vugrovcu nedostaje sadržaja za djecu i mlade?

Da, naravno
Trebaju svoj prostor
Imaju dovoljno
Ne, imaju i previše


Rezultati ankete

Print link Povratni link

Autor: Njuškalo -
Obajavljeno: 9/3/2014 10:52:06 AM

Svečano otvoren djećji vrtić

Svečano otvoren djećji vrtić

Prigodnom svečanošću jutros (3.9.2014.) je u nazočnosti gradonačelnika Milana Bandića i njegovih suradnika, te predsjednika sesvetske četvrti Marijana Tomurada, mnoštva građana i autobusa Milanovih navijača iz Zagreba, konačno otvoren djećji vrtić čija se gradnja iz raznoraznih razloga odužila. Trebao je, naime, biti otvoren prije točno godinu dana. No bolje ikad, nego nikad. Vrtić radi već od ponedjeljka, 1. rujna u tri odgojne grupe s maksimalnim kapacitetom 80 djece. O mališanima brine osam zaposlenica - teta i kuharica. Na otvorenju uz svirku kudovskih tamburaša, nazočne je pozdravila Nada Mladiček, ravnateljica Djećjeg vrtića Sesvete u čijem sastavu djeluje i vugrovečki, a potom je nazočne govorom zabavio gradonačelnik Bandić ustvrdivši da je dobro da se u gradu ništa ne događa, jer mediji prate samo ono što je loše, a na ovom otvorenju i nema baš puno medija. Poželjevši sreću i mališanima i odgojiteljima, nije sam prerezao vrpcu, nego ju je pridržao s jedne strane, a ravnateljica s druge kako bi sami mališani Rita i Leo prerezali vrpcu. Vrtić je blagoslovio vugrovečki župnik vlč. Filip Lucić.

U galeriji slika pogledajte kako je proteklo otvorenje.


Samo registrirani odnosno prijavljeni korisnici mogu komentirati članak!
Komentari:
Nema komentara vezanih uz članak


Monitor

Zadnji registriran:
JASMINKA + ' ' + CARRIERO
JASMINKA CARRIERO

Sat

Trenutno vrijeme u Vugrovcu:

Prognoza

Trenutno podaci za vremensku prognozu nisu dostupni!

Zaboravili ste zaporku?

Ukoliko ste zaboravili zaporku, pošaljite nam e-mail adresu kojom ste se registrirali i zaporka će Vam odmah biti poslana putem e-maila.


E-mail:

Registracija novog korisnika

Kako biste sudjelovali u uređivanju web portala, u kućice ispod unesite svoje podatke: ime, prezime, e-mail adresu i zaporku te odaberite organizaciju koju želite uređivati.

Napomena: ukoliko želite uređivati npr. "KUD D.Domjanić", morate biti njihov član. Isto se odnosi na sve ostale organizacije, osim organizacije "Novinari" – u tu organizaciju spadaju svi koji nisu članovi nijedne od preostalih navedenih organizacija. Dakle, ako niste član niti jedne od navedenih organizacija koje djeluju u Vugrovcu, a želite uređivati Vugrovečki web portal, odaberite organizaciju "Novinari".

Putem e-maila dobiti ćete aktivacijski link kojim ćete potvrditi upisanu e-mail adresu i aktivirati Vaš korisnički račun za uređivanje portala.

Upozoravamo da će sve novosti neozbiljnog i uvredljivog sadržaja biti obrisane bez prethodne najave, a njihovi autori isključeni iz uređivanja portala.


Ime:


Prezime:


E-mail:


Zaporka:


Organizacija:

Prijava

Ukoliko ste registrirani korisnik i želite uređivati novosti na portalu, u kućice iznad unesite svoju e-mail adresu i zaporku. Upozoravamo da će sve novosti neozbiljnog i uvredljivog sadržaja biti obrisane bez prethodne najave, a njihovi autori isključeni iz uređivanja portala.

Profil korisnika
 

Za više detalja o korisniku posjetite njegov blog i saznajte sve što je napisao o sebi.

Blog >>>

Rezultati ankete

Da li u Vugrovcu nedostaje sadržaja za djecu i mlade?
Da, naravno: 139 glasova
Trebaju svoj prostor: 9 glasova
Imaju dovoljno: 5 glasova
Ne, imaju i previše: 11 glasova