Bilten

Ukoliko želite primati novosti s Vugrovečkog web portala putem e-maila, upišite svoju e-mail adresu i sve objavljene novosti stizati će na Vaš e-mail prilikom objave na portalu.


E-mail:Anketa

Da li u Vugrovcu nedostaje sadržaja za djecu i mlade?

Da, naravno
Trebaju svoj prostor
Imaju dovoljno
Ne, imaju i previše


Rezultati ankete

Print link Povratni link

Autor: Njuškalo -
Obajavljeno: 2/3/2016 11:49:33 AM

Vugrovečki vatrogasci održali godišnju skupštinu

Vugrovečki vatrogasci održali godišnju skupštinu

Uz uobičajeni protokol, a to su dodjela priznanja i zahvalnica, te potom veselica uz gulaš i zabavu, održana je u subotu, 30. siječnja redovna godišnja skupština DVD-a Vugrovec. Naravno, bilo je i onog službenog dijela, izvještaj o radu i djelovanju, financijski izvještaj, te planovi za ovu godinu, a sve je to stalo u pola sata. Važnije je bilo dočekati gulaš kojeg je majstorski skuhao Parlov. Nije ovo bilo kakva kritika ili poruga, nego jednostavno istina. Želi li tko znati kako su vatrogasci djelovali, mogao je doći na skupštinu. Koga više zanima kako je društvo financijski poslovalo od samih vatrogasaca, eventualno institucija iznad njih, pa je stoga skupštini nazočio predstavnik Gradske vatrogasne zajednice koji je ponosno istaknuo kako je Grad odnosno Gradska zajednica u prošloj godini u vugrovečko vatrogasno društvo uložila više od milijun kuna u vidu vatrogasnog vozila – kamiona cisterne sa svim tehničkim pripadajućim priključcima. Uz gradskog izaslanika, nazočnima na skupštini obratili su se školski ravnatelji, sadašnji Vlado Vuger, njegov umirovljeni prethodnik Ivan Klaić, te župnik vlč. Filip Lucić. Znano je da na gradskom području imamo efikasnu javnu vatrogasnu postrojbu koja prva kreće na incidente, a dobrovoljna društva su tu za pomoć javnoj postrojbi i eventualne intervencije na otvorenom, te za tehničke izlaske, kao primjerice ispiranje bunara čega ima sve manje ili gotovo više i ne. No, kako prošle godine na našem području, srećom, nije bilo potrebe za bilo kakvom intervencijom, vatrogasci su se okrenuli natjecanjima, gdje u mladim kategorijama imaju već i lijepe rezultate, te im na tome treba čestitati. Stoge je njima, ali i drugim pojedincima i poduzećima koji su pomogli u radu društva, predsjednik Mladen Uroić uručio priznanja i zahvalnice. A gulaš je bio izvrstan.


Samo registrirani odnosno prijavljeni korisnici mogu komentirati članak!
Komentari:
Nema komentara vezanih uz članak


Monitor

Zadnji registriran:
JASMINKA + ' ' + CARRIERO
JASMINKA CARRIERO

Sat

Trenutno vrijeme u Vugrovcu:

Prognoza

Trenutno podaci za vremensku prognozu nisu dostupni!

Zaboravili ste zaporku?

Ukoliko ste zaboravili zaporku, pošaljite nam e-mail adresu kojom ste se registrirali i zaporka će Vam odmah biti poslana putem e-maila.


E-mail:

Registracija novog korisnika

Kako biste sudjelovali u uređivanju web portala, u kućice ispod unesite svoje podatke: ime, prezime, e-mail adresu i zaporku te odaberite organizaciju koju želite uređivati.

Napomena: ukoliko želite uređivati npr. "KUD D.Domjanić", morate biti njihov član. Isto se odnosi na sve ostale organizacije, osim organizacije "Novinari" – u tu organizaciju spadaju svi koji nisu članovi nijedne od preostalih navedenih organizacija. Dakle, ako niste član niti jedne od navedenih organizacija koje djeluju u Vugrovcu, a želite uređivati Vugrovečki web portal, odaberite organizaciju "Novinari".

Putem e-maila dobiti ćete aktivacijski link kojim ćete potvrditi upisanu e-mail adresu i aktivirati Vaš korisnički račun za uređivanje portala.

Upozoravamo da će sve novosti neozbiljnog i uvredljivog sadržaja biti obrisane bez prethodne najave, a njihovi autori isključeni iz uređivanja portala.


Ime:


Prezime:


E-mail:


Zaporka:


Organizacija:

Prijava

Ukoliko ste registrirani korisnik i želite uređivati novosti na portalu, u kućice iznad unesite svoju e-mail adresu i zaporku. Upozoravamo da će sve novosti neozbiljnog i uvredljivog sadržaja biti obrisane bez prethodne najave, a njihovi autori isključeni iz uređivanja portala.

Profil korisnika
 

Za više detalja o korisniku posjetite njegov blog i saznajte sve što je napisao o sebi.

Blog >>>

Rezultati ankete

Da li u Vugrovcu nedostaje sadržaja za djecu i mlade?
Da, naravno: 139 glasova
Trebaju svoj prostor: 9 glasova
Imaju dovoljno: 5 glasova
Ne, imaju i previše: 11 glasova